2019-09-26 klubbaften med vinsmaking og opptak av to nye medlemmer.

Vinforedrag av vinkjenner Bjørnar Johansen


Opptak av nytt medlem Ann-Kristin Græsby. Her med fadder Trygve E.Nordby.

Opptak av nytt medlem Gudbrand Skråstad (tv), President Hans-Erik Stadshaug og fadder Knut Busterud.2019-09-12 eli bryhni Direktør i hamarregionen utvikling, i hamar rotary klubb.

Daglig leder i Hamarregionen utvikling Eli Bryhni orienterte om aktiviteter og utviklingen i Regionen. Her sammen med klubbens medlem Anders Bronken som var vert for foredragsholderen.den årlige overordendtlige gaase-aften i hamar rotary klubb 

Martinsdag eller Mortensdag er en kristen høytid som feires den 11. november til minne om den hellige Martin av Tours (ca 315–397 e.Kr.). Hamar Rotary Klubb feirer dagen på den nærmeste torsdag med en tradisjonell Gåsemiddag med gjester. 


Fra Gaasemiddagen.

Se flere bildeglimt fra klubben her.


Rotary organisasjonen - en serviceorganisasjon med yrkesbasert medlemskap.

Rotary er en verdensomspennende organisasjon (1,2 mill medlemmer), der alle medlemmer er tilknyttet en lokal klubb. De som innbys til medlemskap er, er ressurssterke kvinner og menn med bred yrkes-messig bakgrunn, og  som er gode representanter for sitt yrke. Rotarys formål er å utvikle vennskap som grunnlag for å gagne andre. 

Det  er mange grunner til å være med i Rotary - noen av de kan du lese om her.

Det internasjonale mottoet for 2017/2018 er «Making a difference». Via innsamlinger har blant annet Rotary bidratt sterkt til at polio nærmest er utryddet i verden. Rotary og Gates Foundation har side 2013 arbeidet sammen for å utrydde polio - End Polio Now.

Klubber kan i tillegg ha sine egne prosjekter. Hamar Rotary er stolte over vårt eyecamp prosjekt i Nepal. Ved hjelp av våre bidrag i form av penger og opplæring, har flere tusen fattige nepalesere fått synet tilbake etter operasjoner foretatt i felten eller på lokalt sykehus. 

 For vår klubb er det viktig å være et samlingspunkt i en ellers travel og informajonsøkende hverdag. Våre medlemmer kommer fra en bred yrkesbakgrunn, noe som gjør våre møter, middager og treff svært interessante. Vi holder ukentlige klubbmøter med foredrag og innlegg, gjerne fra klubbens egne medlemmer, men henter også inn aktuelle foredragsholdere utenfra. Her har vi, i følge oss, landets frieste talerstol. 

 Vi ønsker i tillegg å bidra i lokalsamfunnet, og hjelper årlig Frelsesarmeen med deres julegryter. Vi arrangerte også St. Hans feiring på Domkirkeodden for hele Hamar og omegn i samarbeid med Hamar kommune og Hedmarksmuseet. Det ble en suksess med 3-4000 feirende og glade mennesker. 

 Rotarys bærende motto er «Service Above Self» - Vær et medmenneske og gi av deg selv. 

Hans Erik Stadshaug
President Møtested: Domkirkeodden Strandvegen 100, 2315 Hamar 


DG Vigdis Osbak med sin mann Hans Olav Osbak (DG 21-22)

 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Storhamarstuene, Domkirkeodden
Adresse: Strandvegen 100
Postnummer: 2315
Sted: Hamar
Land: NO
Møtedag: Torsdag
Møtetid: 18:15:00
Møtespråk: no
Møtedetaljer: Kaffe fra 17:30. Møtet starter presis.

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...